Vul het onderstaande formulier in om je vacature in te sturen.

De kosten voor het insturen van een vacature zijn €10.Na het insturen van je vacature ontvang je (vaak binnen 36 uur) een betaallink met factuur en kun je via iDeal dit bedrag voldoen. Na betaling zal deze worden geplaatst.

Na 30 dagen zal de vacature vanzelf offline worden gehaald. Mocht je dan nog geen dirigent hebben gevonden, dan kan tegen dezelfde vergoeding de advertentie weer geactiveerd worden voor opnieuw 30 dagen.

Een paar tips

  1. Zorg ervoor dat de titel van je vacature verleidelijk klinkt en aanleiding geeft om erop te klikken. Vermijd dus een té algmene titel als ‘Dirigent gezocht’.
  2. De ‘Standplaats’ is de plaats waar je repetities plaatsvinden.
  3. Geef onder ‘Vacature categorie’ zoveel mogelijk opties in. Dit kan de vindbaarheid van je vacature namelijk enorm vergroten.
  4. Geef een duidelijke omschrijving bij je vacature. Geef informatie over de groep, maar ook alvast wat de verwachtingen en wensen zijn t.o.v. de nieuwe dirigent.
  5. Geef bij ‘Sollicitatie e-mail’ het mailadres in waar belangstellenden hun sollicitatiebrief en CV naar toe kunnen sturen. Naar dit adres zal ook de factuur en betaallink worden opgestuurd voor het plaatsen van je vacature.
  6. Geef bij ‘Bedrijfsnaam’ de naam van de groep waar het om gaat, bijvoorbeeld: De Blazende Stoethaspels of De Zingende Zagen.
  7. Verdere informatie is volledig optioneel, maar kunnen de zichtbaarheid van je vacature hiermee wel vergroten. 😉

Succes!


Laat dit leeg wanneer deze baan geen vaste standplaats heeft (zoals bij thuiswerken het geval is)

Bedrijfsgegevens